Spring naar inhoud

Jouw recept voor vega(n) succes!

Nu draait alles om de enorme potentie van veganistische en vegetarische producten! Je kunt jouw vega(n) innovatie succes ratio verhogen en goede producten leveren door in te spelen op de behoeften van de hedendaagse consument. Wij kunnen je helpen zulke producten te ontwikkelen die lekkerder, schoner en vol goede voedingsstoffen zijn! Ontdek ons nieuwe VEAGAN concept. Het recept voor uw vega(n) succes.

De volgende stap in vega(n) food

Wanneer je veganistisch combineert met tarwe krijg je VEAGAN: het is het beste van twee werelden. De volledig natuurlijke tarwezemelen zijn altijd een briljant uitgangspunt omdat elke graankorrel barst van de waardevolle voedingsstoffen! Het VEAGAN-assortiment kan met elke denkbare vulling gecombineerd worden, van spinazie, kaas of tofu tot plantaardige eiwitbases zoals soja, erwt of tarwe. Met 175 jaar ervaring kunnen we invloed uitoefenen op (bind)stabiliteit, crunch en smaak & kleur. Alles met natuurlijke ingrediënten.

  • De perfecte binding voor een stabiele vulling
  • Een functionele laag die de kern perfect bedekt
  • Aantrekkelijke smaak en kleur in de coating
  • 100% Clean Label

    Pure and natural solutionsm without unnatural additives or e-numbers

  • 100% Graan gebaseerd

    Omdat elke graankorrel barst van de waardevolle voedingsstoffen!

  • 100% Vega(n)

    Voor elk plantaardig veganistisch of vegetarisch product.

  • 100% Minder zout

    Gezonder zonder afbreuk te doen aan smaak of textuur.

De 3 foodconcepen.

Thuis eten we ook hoofdzakelijk plantaardig. Daardoor is het voor mij gemakkelijk om deze vega(n) consumentengroep te begrijpen.

Berber Akkerman, Product Manager Foodingredients

Al 175 jaar pioniers in graan, duurzaamheid voorop

aandacht voor de toekomst van de planeet. Daarom investeren wij in bewuste teelt en lokale inkoop. Onze tarwe wordt met zorg voor de natuur geteeld, op zorgvuldig geselecteerde akkers. Vaak uit Nederland om de foodmiles te verminderen.