Kennisbank Koopmans Food Ingredients
Lees hier achtergrond artikelen van onze technologen of de redactie.
Hoe een coatingsysteem een revolutie in smaak kan ontketenen
Heb je je ooit afgevraagd hoe je de eetlust voor eten kunt vergroten? Als het op eten aankomt, willen consumenten genieten, nieuwe dingen proberen, hun...
Meer informatie over Hoe een coatingsysteem een revolutie in smaak kan ontketenenKoopmans Batters (deel III) - hechting en samenhang
Batters moeten een aantal belangrijke kenmerken hebben. Twee eigenschappen die belangrijk zijn voor een batter, is zorgen voor een goede samenhang en zorgen...
Meer informatie over Koopmans Batters (deel III) - hechting en samenhangKoopmans Batters (deel II) - Het kernproduct
De kern, het product dat we willen omhullen met een paneercoating, levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en de eigenschappen van het eindproduct....
Meer informatie over Koopmans Batters (deel II) - Het kernproductKoopmans Batters (deel I) - Type batters
Veranderende eetpatronen en de vraag naar gemaksproducten vergroten de markt voor gecoate voedingsmiddel. Het aanbrengen van een coating geeft een product...
Meer informatie over Koopmans Batters (deel I) - Type battersCrunchiness is key
Gezond genieten wordt steeds belangrijker en ovenbereiding van snacks en maaltijdcomponenten groeit onder consumenten. Een uitdaging voor producenten van...
Meer informatie over Crunchiness is keyBiologisch in foodservice groeit
In het foodservicekanaal is sinds 2014 een sterkte groei in biologische producten te zien. Foodservice bedrijven spelen steeds nadrukkelijker in op de trend...
Meer informatie over Biologisch in foodservice groeit