Spring naar inhoud

Hoe een coatingsysteem een revolutie in smaak kan ontketenen

Heb je je ooit afgevraagd hoe je de eetlust voor eten kunt vergroten? Als het op eten aankomt, willen consumenten genieten, nieuwe dingen proberen, hun grenzen verleggen en geïnspireerd worden. Val op in de massa door meer zintuigen aan te spreken dan alleen smaak! Het combineren van smaak, textuur, aroma en kleur zorgt voor de best mogelijke smaakbeleving.

Voor gecoate vis, kip, vlees of vegetarische producten is dit geen eenvoudige opgave. De finesse zit hem in de juiste balans van kruiden en ingrediënten in elke laag, van kern tot kruim. Dat is waar onze technologen hun expertise delen vanuit ons totaalconcept: Koopmans Senses. Dit revolutionaire 3-lagen coating systeem richt zich altijd op smaak, textuur, aroma en kleur. Elke smaaksensatie bestaat uit een Base, Batter en Blend, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zo kun je elk van de zintuigen prikkelen met de meest intense smaken. Zo werkt het.

  1. Eerste laag: Base. De basis legt de basis voor de smaak. Daarnaast zorgt het voor hechting van het beslag aan de kern.
  2. Tweede laag: Batter. Het beslag voegt extra smaak toe, sluit het vocht uit de kern in om het sappig te houden, en zorgt ervoor dat de kruim perfect aan het product blijft kleven.
  3. Derde laag: Tenslotte de Blend, die nog meer smaak, aroma en textuur toevoegt. Door het gebruik van verschillende broodkruimelgranulaten heeft elke smaaksensatie zijn eigen specifieke bite.

De unieke Base, Batter en Blend methode, gecombineerd met verrassende ingrediënten, geeft de smaakbeleving een nieuwe dimensie van smaak, textuur, aroma en kleur. Kwaliteit en knapperigheid zijn bovendien gegarandeerd, ook na bereiding in de oven of airfryer.