Batters en Predust: een tussenlaag voor een perfecte coating
Het vinden van het juiste beslag voor uw vulling, recept en proces is wat wij het beste doen. De eerste stap is het reguleren van de grip en het binnenhouden van vocht. Een voorstrijk zorgt voor een betere hechting van de coating en heeft ook een positief effect op het vochtverlies en de textuur. Stap twee is het kiezen van het juiste beslag. Een beslag plakt de kruimels aan de kern en is er in verschillende soorten. Deze kunnen specifiek worden afgesteld om de cohesie en hechting, pick-up, viscositeit, smaak en kleur. Er is zelfs een specifiek beslag dat zorgt voor een optimale crunch bij ovenbereidingen.
STAP 1: Voor een perfecte hechting
De eerste stap is het reguleren van de grip en het binnenhouden van vocht. Een voorstrijk zorgt voor een betere hechting van de coating en heeft ook een positief effect op vochtverlies en textuur.
STAP 2: Voor een krokante buitenlaag
Stap twee is het kiezen van de juiste batter. Een batter plakt het paneelmeel aan de kern en is er in verschillende soorten. Die kunnen specifiek worden afgesteld om de cohesie en de hechting, de pick-up, de viscositeit, de smaak en de kleur te beïnvloeden. Er is zelfs een specifiek beslag dat zorgt voor een optimale crunch bij ovenbereidingen. Vraag onze technologen naar de juiste variant voor jouw receptuur en toepassing.