Batters
Batters zorgen voor de verbinding tussen het food product en de paneer laag. Het is de 'lijm' die zorgt dat de paneermeel laag goed op het product aanwezig blijft, ook na productie, invriezen en bereiding. Deze zijn er als adhesie batters en specialty batters voor o.a. kaas, of anti-leak. Vraag gerust onze technologen van het KIEM Innovation Centre wanneer u een specifieke vraag of probleem heeft.

Battermix LC100 Organic
- Special voor bio producten
- Zorgt voor betere pick-up en stabiliteit

FryLess® Battermix
- Clean label
- Geschikt voor in de oven of Airfryer

Battermix LC430 Gluten Free
- Glutenvrij
- Zorgt voor betere pick-up en stabiliteit

Battermix LCB20
- Clean label
- Ultieme knapperigheid

Battermix-Flour HV
- Goede hechting
- Clean label

Battermix LC-B2 Gluten
- Clean label
- Verbeterde kleefkracht

Battermix Cheese VG
- Geschikt voor kaas en vegan producten

Battermix Cheese AL
- Biologisch
- Clean label

Battermix LC2000
- Excellente knapperigheid

Battermix LC5000
- Veganistisch
- Extra hechting

Battermix LC430
- Glutenvrij

Battermix LC Tempura HF
- Knapperige laag