Batters
Batters zorgen voor de verbinding tussen het food product en de paneer laag. Het is de 'lijm' die zorgt dat de paneermeel laag goed op het product aanwezig blijft, ook na productie, invriezen en bereiding. Deze zijn er als adhesie batters en specialty batters voor o.a. kaas, of anti-leak. Vraag gerust onze technologen van het KIEM Innovation Centre wanneer u een specifieke vraag of probleem heeft.
Battermix LC100 Organic
- Special voor bio producten
- Zorgt voor betere pick-up en stabiliteit
FryLess® Battermix
- Clean label
- Geschikt voor in de oven of Airfryer
Battermix LC430 Gluten Free
- Glutenvrij
- Zorgt voor betere pick-up en stabiliteit
Battermix LCB20
- Clean label
- Ultieme knapperigheid
Battermix-Flour HV
- Goede hechting
- Clean label
Battermix LC-B2 Gluten
- Clean label
- Verbeterde kleefkracht
Battermix Cheese VG
- Geschikt voor kaas en vegan producten
Battermix Cheese AL
- Biologisch
- Clean label
Battermix LC2000
- Excellente knapperigheid
Battermix LC5000
- Veganistisch
- Extra hechting
Battermix LC430
- Glutenvrij
Battermix LC Tempura HF
- Knapperige laag