5 t/m 16 oktober: Dutch Food week
Van 5 tot en met 16 oktober vindt de Dutch Food Week plaats en staat heel Nederland in het teken van voedsel.
De Dutch Food Week is dé gelegenheid waar onder andere boeren en tuinders, ondernemers uit de toeleverende en verwerkende industrie
en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.
Dutch Food Week & Koopmans
Wat eten we?
Het thema van de Dutch Food Week is dit jaar: Wat eten we? Dagelijks hebben we meerdere malen per dag te maken met voedsel, maar wat eten we eigenlijk precies?
Hoe komt het van het land op ons bord? Hoe voedzaam is ons eten eigenlijk? Allemaal vragen waar de consument graag antwoord op wil hebben. Terug naar de basis wordt steeds belangrijker.
Hollands Goud
Bij Koopmans hechten we waarde aan de transparante keten. Dit is dan ook een van de classificaties van ons Natuurkracht programma.
De volledige keten, van akker tot bakker, is bekend. Dit zorgt voor brood met een helder verhaal.
Niet alleen wij, ook onze klanten hechten waarde aan transparantie.
Zo heeft een van onze klanten, Bakkerij ’t Kraayennest, in nauwe samenwerking met ons het merk “Hollands Goud” opgezet: brood gemaakt van 100% Nederlandse tarwe.
Hollands Goud onderscheidt zich onder andere door een geheel transparante keten en 100% natuurlijke ingrediënten. Daarmee sluit Hollands Goud uitstekend aan bij de consumentenwensen van deze tijd.
Weten waar Hollands Goud nog meer voor staat? Neem een kijkje op de website:
www.hollandsgoud.nl