De wintertijd is weer ingegaan!
Alhoewel de temperaturen van de afgelopen weken ons nog niet laten denken aan de winter, was het 27 oktober toch echt zo ver... de klok moest weer worden verzet.
Iedere laatste zondag van oktober gaat de wintertijd in, dit betekent dus dat de klok, afgelopen zaterdagnacht, een uurtje achteruit is gezet. Het leuke is dat we na het verzetten van de klok weer helemaal los mogen gaan met het maken van winterse recepten!
Om wat inspiratie op te doen hebben we 2 winterse recepten toegevoegd aan ons recepten album.
Wat dacht u van een heerlijke warme appel tulband? De appel tulband is een echte Hollandse klassieker en valt goed in de smaak bij een winters kopje thee of koffie.
Ook de tijd voor stollen komt er weer aan. Een van de klassieke Kerststol recepten van meester Boulanger Wietse Schiere is nu ook beschikbaar in het recepten album.
Altijd smaakvol en een klassieker waar uw klanten blij van worden.
Volg deze link om direct naar de recepten te gaan voor de Zoete Appel Tulband en de Kerststol Classic.
Winter-klaar? Bakken maar!
"Winter is the time for comfort, good food and warmth" - Edit Sitwell