Spring naar inhoud

Uitnodiging: Digitale KIEM sessie over Feestbroden Najaar

Thuis lekker eten is dit jaar tijdens de feestdagen actueler dan ooit. Hoe haak jij hierop in met jouw bakkerij? Meester Boulanger Wietse en collega Cees geven jou tijdens onze nieuwe Digitale KIEM sessie smakelijke inspiratie voor een onderscheidend assortiment met luxe feestbroden.

Feestbroden zijn smaakmakers geschikt voor de lunch, brunch of bij het diner, zodat jij jouw klanten maximaal kunt bedienen tijdens de feestdagen. Tegelijkertijd delen wij praktische tips over baktechniek, voorbereidingen en variatie, zodat jij de extra werkdruk zo goed mogelijk aan kunt.

Meld je aan voor onze éénmalige Digitale KIEM sessie Feestbroden Najaar op dinsdag 3 november om 12:00 uur via: www.royalkoopmans.com/kiemsessie

Datum: Dinsdag 3 november
Start: 12:00 uur
Duur: Max. 2 uur