Spring naar inhoud

100% Volkoren

Door de komst van het Nieuwe Warenwet Besluit Meel & Brood staat volkoren opnieuw in the spotlights. Heeft u bij volkoren wel eens gedacht aan: croissants, stokbroden, ciabatta's, desem en oliebollen? Dat kan nu met ons nieuwe 100% Volkoren Artisanaal T150! Dit is een volkorenmeel zonder ascorbinezuur en enzymen. Voordelen voor u als bakker: het heeft een mooiere bakaard, geen krimp, constante vorm, geen koppigheid en inpasbaar in elk bestaand proces.

Onze bakkers inspireren met vernieuwende oplossingen is mijn passie; zo ontstond ook het idee voor Volkoren Artisanaal

Wietse Schiere

NIEUW: Volkoren Artisanaal T150

Een samengesteld volkorenmeel zonder ascorbinezuur en enzymen: E nummer vrij, 100% volkoren. Het volkorenmeel is samengesteld uit hoogwaardige kwaliteit tarwe waaronder de beste Amerikaanse Spring tarwe in combinatie met een uitgekiend maalprocedé.

TOEPASSING
Speciaal geschikt voor volkoren varianten in bijvoorbeeld stokbroden, croissants, ciabatta’s, desem en oliebollen.

Voordelen bakker Voordelen consument
► Mooiere bakaard                                                                                                             ► Nieuw: nu ook lekkere 100% volkoren croissants, broodjes, stokbrood en desembrood
► Geen krimp ► Krokant & luchtig
► Constante vorm ► Gemaakt van E-nummer vrij 100% volkorenmeel
► Geen koppigheid ► Rijk aan vezels
► Inpasbaar in elk bestaand proces  

Bakken met Volkoren

Uit onderzoek weten we dat consumenten brood kopen omdat het lekker en voedzaam is. Met onze volkoren producten kun je nu lekker & voedzaam combineren in heel veel toepassingen! Natuurlijk brood, maar denk ook: croissants, stokbroden, ciabatta's, desem en oliebollen. Onze Meester Boulanger Wietse Schiere heeft voor al deze toepassingen een smakelijk recept. Vraag ze hier aan. 

Aanvragen 100% Volkoren KIEM waaier

Meester Boulanger Wietse Schiere heeft 14 lekkere 100% Volkoren recepten ontwikkeld. Vraag nu het receptenboekje aan!

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.