BBQ time!
Vakantietijd - BBQ time!
De vakanties staan voor de deur en het mooie weer komt eraan: de succesformule voor heel veel BBQ plezier. Wil jij ook (meer) inhaken op de BBQ? Kies dan voor een onderscheidend stokbrood, want geen BBQ is compleet zonder stokbrood. Onze collega Wietse Schiere heeft hiervoor een aantal bijzondere recepten ontwikkeld. Wij zetten 3 onderscheidende varianten op een rij.
100% Volkoren Stokbrood
Volkoren is al jaren de meest populaire broodsoort. Het is gezond, zit boordevol vezels en heel een hele rijke smaak. De uitgesproken smaak van volkoren combineert heel goed bij de vaak wat intensere smaken van BBQ gerechten. Varieer daarom ook eens met een volkoren stokbrood.
Baguette Céréales
Dit mooie lichte stokbrood zit bomvol gezonde zaden & pitten zoals: zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad, maanzaad en karwijzaad. Dit geeft een lekkere bite en mooie structuur. De Prémax Multizaden is de basis, maar kun je ook gebruiken als decomix voor een opvallend uiterlijk.
Gevuld stokbrood
Zoete aardappel is hot! En ondanks de naam is het een groente die meer voedingsvezels bevat dan de Nederlandse pieper. Naast een langer gevoel van verzadiging is 'ie ook lekker zoet. Deze smaak hebben we gecombineerd met knoflook, feta en rode ui voor een heerlijke zomerse smaakcombi.