Batters
Batters zorgen voor de verbinding tussen het food product en de paneer laag. Het is de 'lijm' die zorgt dat de paneermeel laag goed op het product aanwezig blijft, ook na productie, invriezen en bereiding. Deze zijn er als adhesie batters en specialty batters voor o.a. kaas, of anti-leak. Vraag gerust onze technologen van het KIEM Innovation Centre wanneer u een specifieke vraag of probleem heeft.
			Battermix LC100 Organic
- Special voor bio producten
 - Zorgt voor betere pick-up en stabiliteit
 
			FryLess® Battermix
- Clean label
 - Geschikt voor in de oven of Airfryer
 
			Battermix LC430 Gluten Free
- Glutenvrij
 - Zorgt voor betere pick-up en stabiliteit
 
			Battermix LCB20
- Clean label
 - Ultieme knapperigheid
 
			Battermix-Flour HV
- Goede hechting
 - Clean label
 
			Battermix LC-B2 Gluten
- Clean label
 - Verbeterde kleefkracht
 
			Battermix Cheese VG
- Geschikt voor kaas en vegan producten
 
			Battermix Cheese AL
- Biologisch
 - Clean label
 
			Battermix LC2000
- Excellente knapperigheid
 
			Battermix LC5000
- Veganistisch
 - Extra hechting
 
			Battermix LC430
- Glutenvrij
 
			Battermix LC Tempura HF
- Knapperige laag