Rogge
Koopmans is specialist in het verwerken van rogge. De geteelde rogge wordt zorgvuldig geselecteerd en daarna vermalen tot een mooie kwaliteit roggebloem, roggemeel en breektypes.
Rogge is veelzijdiger dan je denkt. Niet alleen bak je er de lekkerste koeken en broden mee, denk ook eens aan cake of cracker varianten.

Gebroken Rogge PD Grof
- Geschikt voor het maken van Fries/Gronings roggebrood
- Te gebruiken als kookstuk

Gebroken Rogge PD Middel
- Middelmatig grof
- Geschikt voor het maken van Fries/Gronings roggebrood

Gemalen Rogge Grof Scherp
- Geschikt als decoratiemiddel
- Geschikt voor het maken van Gelders, Limburgs en Brabants roggebrood

Gemalen Rogge Fijn Scherp
- Geschikt voor het maken van Gelders, Limburgs en Brabants roggebrood

Roggemeel Type 997
- Geschikt voor koek
- Fijn zemeltype

Roggemeel D
- Geschikt voor koek met een korte afbijt
- Zemel in meel is nog zichtbaar

Roggebloem 00 Luxe
- Geschikt voor koek
- Geschikt voor Duitse broodsoorten

EKO Roggebloem
- Geschikt voor biologische koek
- Geschikt voor biologische Duitse broodsoorten

EKO Rogge Plus
- Met extra toevoeging voor het tegengaan van acrylamide
- Geschikt voor biologische koek

Roggebloem Uniek
- Geagglomereerde roggebloem om stuiven tegen te gaan
- Hoeft niet gezeefd te worden

Geplette Rogge
- Geschikt voor tarwe-roggebrood
- Geschikt voor decoratiemiddel

EKO Geschoonde Rogge
- Geschikt om na een breekproces roggebrood van te maken