Rogge
Koopmans is specialist in het verwerken van rogge. De geteelde rogge wordt zorgvuldig geselecteerd en daarna vermalen tot een mooie kwaliteit roggebloem, roggemeel en breektypes.
Rogge is veelzijdiger dan je denkt. Niet alleen bak je er de lekkerste koeken en broden mee, denk ook eens aan cake of cracker varianten.
Gebroken Rogge PD Grof
- Geschikt voor het maken van Fries/Gronings roggebrood
- Te gebruiken als kookstuk
Gebroken Rogge PD Middel
- Middelmatig grof
- Geschikt voor het maken van Fries/Gronings roggebrood
Gemalen Rogge Grof Scherp
- Geschikt als decoratiemiddel
- Geschikt voor het maken van Gelders, Limburgs en Brabants roggebrood
Gemalen Rogge Fijn Scherp
- Geschikt voor het maken van Gelders, Limburgs en Brabants roggebrood
Roggemeel Type 997
- Geschikt voor koek
- Fijn zemeltype
Roggemeel D
- Geschikt voor koek met een korte afbijt
- Zemel in meel is nog zichtbaar
Roggebloem 00 Luxe
- Geschikt voor koek
- Geschikt voor Duitse broodsoorten
EKO Roggebloem
- Geschikt voor biologische koek
- Geschikt voor biologische Duitse broodsoorten
EKO Rogge Plus
- Met extra toevoeging voor het tegengaan van acrylamide
- Geschikt voor biologische koek
Roggebloem Uniek
- Geagglomereerde roggebloem om stuiven tegen te gaan
- Hoeft niet gezeefd te worden
Geplette Rogge
- Geschikt voor tarwe-roggebrood
- Geschikt voor decoratiemiddel
EKO Geschoonde Rogge
- Geschikt om na een breekproces roggebrood van te maken